google-site-verification: googlebd50bfbc2d6723b9.html
s2

IMPREUNA CU FAMILIA:

ACASA, IN PARADISUL VERDE

s1

Accesibil:

30 de minute de Bucuresti

1PIC 3

In mijlocul naturii:

idilic si unic

1PIC 4

Confort:

spatiu si intimitate

Community Roots

Lume Bună Împreună

Asociația Community Roots își propune organizarea într-o comunitate puternică a celor care împart un spațiu, dar și valori și convingeri de viață comune.

 

Asociația Community Roots a luat naștere din credința membrilor săi în importanța reinstaurării aprecierii COMUNITĂȚII.

 

Asociația Community Roots este o organizație neguvernamentală, apolitică și non profit care a fost înființată de către Manuela Țânțăreanu, Sidonia Dima și Cristian Dima, membrii familiei dezvoltatorului cartierului rezidențial Paradisul Verde, Cristian Țânțăreanu.

Scop

Scopul Asociației Community Roots este de a încuraja și sprijini dezvoltarea unor atitudini și comportamente civice în cadrul comunității.

Obiective

– organizarea, sprijinirea și desfășurarea de evenimente, spectacole, activități sociale, culturale, sportive.

– încheierea și derularea unor parteneriate cu diferite instituții pe teme de interes local.

– conceperea, promovarea și desfășurarea de programe educaționale nonformale pentru tineri, în colaborare cu instituții de învățământ și organizații non guvernamentale cu interese comune cu ale Asociației.

– organizarea de programe educaționale complexe tip ”boot camp” (program format din sesiuni de pregătire nonformală, excursii, tabere, activități în aer liber etc).

– realizarea de programe și campanii pe teme de interes local.

– organizarea de acțiuni caritabile.

– dezvoltarea relațiilor de parteneriat cu alte organizații și persoane fizice din țară și străinătate cu interese comune cu ale Asociației.

– colaborarea cu diverse persoane fizice, autorități locale, instituții și organizații non profit, din țară și străinătate, pentru punerea în practică a proiectelor.

– reprezentarea intereselor comune ale membrilor Asociației pe lângă organismele și organizațiile naționale și internaționale.

Dacă dorești să te implici în proiectele Asociației Community Roots din Paradisul Verde sau vrei să propui o inițiativă, te așteptăm cu drag alături de noi!