google-site-verification: googlebd50bfbc2d6723b9.html
s2

IMPREUNA CU FAMILIA:

ACASA, IN PARADISUL VERDE

s1

Accesibil:

30 de minute de Bucuresti

1PIC 3

In mijlocul naturii:

idilic si unic

1PIC 4

Confort:

spatiu si intimitate

Proiecte 2017

La Prânz cu Doctorul

Asociația Community Roots Paradisul Verde și Trattoria Paradis au inițiat în 2017 seria de evenimente La Prânz Cu Doctorul. În noiembrie a avut loc o primă întâlnire, deosebit de interesanta, cu peste 50 de participanți.

Aceștia au aflat de la invitații speciali – Dr. Ion Niculaescu – Metabolic Balance și Dr. Clara Alexandrescu – CardioRec, Recuperare Cardiovasculara – care sunt alegerile alimentare inteligente, cum putem ameliora sau preveni bolile cronice (cardio-vasculare, diabet etc), dar și ce ar trebui să conțină farfuria noastră, în fiecare moment al zilei!

La finalul prezentării, participanții au savurat și un prânz pregătit de Trattoria Paradis, conform principiilor prezentate de Dr Niculaescu în cadrul acestui eveniment.

Mulțumim tuturor participanților și sperăm să ne revedem în număr la fel de mare și la următoarele ediții!

Biblioteca Tamași

Cum ar trebui să arate biblioteca zilelor noastre? Atractivă, cu materiale diverse, care să îi inspire și să îi încurajeze pe copii să descopere lumea fascinantă a lecturii!

Asociația Community Roots a lansat în 2016 un proiect de dotare a Bibliotecii Școlii Tamași cu materiale și cărți necesare copiilor de școala gimnazială.

Primele titluri au fost donate in aprilie 2017, iar acțiunile Asociației au continuat  în decembrie 2017 cu inițiativa „Decorăm și Ne Distrăm”. Cu această ocazie, membrii comunității au participat la o acțiune de împodobire a bradului Trattoria, eveniment în cadrul căruia au putut achiziționa felicitări realizate de copiii Școlii Tamași. Fondurile rezultate vor fi utilizate în 2018 pentru achiziționarea unor noi titluri pentru Biblioteca Școlii Tamași.

Ajutorul nostru, al tuturor, la transformarea acestei Biblioteci într-un spațiu magic, îi va sprijini pe iubitorii de lectură ai viitorului!

Summer Ready to Wear

În luna mai, doamnele și domnișoarele din comunitate s-au putut bucura de o după-amiază feminină, organizată la inițiativa Community Roots Paradisul Verde.

Participantele au avut ocazia să afle mai multe lucruri despre mătase și secretele ei, admirând creațiile Laura Hîncu (www.shop.laurahincu.ro), au probat și aflat povestea bijuteriilor Ostara Wave create de Alina Popa (www.ostarawave.com) și au testat produse de make-up Avon.

A fost o după-amiază de socializare, la un pahar de prosecco, numai bună pentru a face și alte planuri pentru astfel de întâlniri!

Siguranța și Respect – Educație Rutieră 

Cu orice mașină se poate circula regulamentar! Chiar și cu o mașină de raliu se poate merge cu 30 km/h și, mai mult de atât, poate fi chiar DISTRACTIV!

Alex Filip, alături de Trattoria Paradis și Asociația Community Roots, i-au invitat pe copiii din Paradisul Verde la o plimbare prin cartier cu mașina de raliu.

Obiectiv: atragerea atenției asupra importanței respectării limitei de viteză #30speedlimit #respect #siguranță

Copiii au avut ocazia să meargă cu mașina de raliu cu care Alex Filip a concurat la European Rally Championship și Tour European Rally. Pe parcursul cursei prin cartier, copiii au purtat centură de siguranță în 6 puncte.

A fost un eveniment apreciat de cei mici și cei mari, care se va continua în aprilie 2017 cu o nouă sesiune de Educație Rutieră pentru Copii.

Micul Dresor de Lei – Atelier Educație Financiară pentru Copii

Copiii din comunitate au avut parte de o experiență inedită, practică, interactivă și de mare actualitate și utilitate – „Micul Dresor de Lei”, curs de educație financiară pentru copii.

Evenimentul a fost susținut de Adrian Asoltanie – Trainer de Educație Financiară pentru copii și adulți și a fost structurat pentru a răspunde nevoilor a două categorii de vârstă: 6 – 10 ani și 11 – 15 ani.

Copiii au avut ocazia să afle într-un mod dinamic și interactiv:
– Cum au apărut banii
– Ce reprezintă banii (muncă, valoare, creativitate)
– Cum se produc, inclusiv de către copii
– Lecții despre muncă, răbdare și creativitate
– Greșeli în gesionarea banilor
– Cum se cheltuiesc banii: Nevoi vs. Dorințe
– De ce e importantă economisirea
– Importanța generozității și a recunoștiinței

Întâlnirea Membrilor Asociației Veteranilor de Război

Trattoria Paradis a găzduit în luna iunie 2017 un eveniment cu totul special – o întâlnire a membrilor Asociației Militarilor Veterani și a Veteranilor cu Dizabilități din teatrele de operații din Balcanii de Vest, Afganistan și Irak.

Evenimenul a fost organizat la inițiativa dl Cristian Țânțăreanu și a fost susținut de Asociația Community Roots și le-a oferit tuturor celor prezenți ocazia să petreacă o după-amiază plăcută în compania prietenilor, la pescuit pe malul lacului din Paradisul Verde, precum și la masă. Mai mult, aceștia au avut ocazia să împărtășească celor interesați informații despre activitatea Asociației.

Alte Proiecte (2016)

Cookies, Charity & Cheer

În cadrul acestui eveniment caritabil organizat de Asociația Community Roots în decembrie 2016 și găzduit de Trattoria Paradis, copiii din comunitate au învățat să facă prăjituri.

Acestea au fost apoi vândute celor prezenți, iar acțiunea a avut ca obiectiv strângerea de bani pentru familiile defavorizate din Comuna Corbeanca.

Deșteaptă-te Române! Eveniment pentru copii, cu ocazia Zilei Naționale a României

Cu sprijinul unei trupe de actori, condusă de Adina Stan, copiii din comunitate au învățat prin jocuri, dans popular, ateliere de creație, întreceri tradiționale și voie bună, despre Marea Unire, Principatele Române și România.